Glasparelstralen

Glasparelstralen wordt hoofdzakelijk toegepast voor Non Ferro (niet ijzer) materialen bijv. RVS, brons of aluminium. Dit kan variëren van een machine uit de voedingsindustrie tot een kerkklok of een glaslijst voor in een Serre.

Zoals hier boven wordt aangegeven wordt glasparelstralen veel toegepast in de voedingsindustrie. Dit is voor de hygiëne en geeft een verfraaid beeld aan het product. Doordat er met het glasparel stralen een lage ruwheid (RA-waarde) wordt bereikt kunnen er geen bacterien achterblijven.

Ook vele eikenhouten meubelen worden gestraald waardoor ze een nieuw uiterlijk krijgen en de houtnerven beter te zien zijn. Vaak worden ze hierna behandeld met een white- of greywash.

Maximale afmetingen

Glasparelstralen kan tot de volgende specificaties:

Voor grote objecten is het ook mogelijk om deze op locatie te conserveren.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Glasparelstralen, Braadoven, ongestraaldGlasparelstralen, Klokken, geparelstraaldGlasparelstralen, Frame voor ultrasoonbaden 14,5 meter, geparelstraaldGlasparelstralen, Tank voor voedingsindustrie, ongestraaldGlasparelstralen, Tank voor voedingsindustrie, geparelstraaldGlasparelstralen, Isolatiekap voor voedingsindrustrie, geparelstraaldGlasparelstralen, Klok, ongestraaldGlasparelstralen, Klok, geparelstraald