Poedercoaten van zware onderdelen

Voor het poedercoaten van zware of grote onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben ons gespecialiseerd in het behandelen van dit soort producten, die kunnen variëren van opleggers tot complete mesttanks of silo’s. Deze producten worden vaak gebruikt voor een buiten-toepassing en worden daarom eerst gestraald, geschoopeerd en daarna gepoedercoat in een 2 laagssysteem, mits er geen delen op en aan zitten die kunnen smelten in de oven. Poedercoaten is voor dit soort toepassingen de ideale oplossing doordat hiermee een hoge dichtheid en slijtvastheid wordt bereikt.

Vaak worden onderdelen die bij het desbetreffende product horen gespoten zoals; assen, hydromotoren of hydraulische cilinders.

Poedercoaten van zware onderdelen, Frame, geschoopeerd en afgekit, poedercoatenPoedercoaten van zware onderdelen, Trommelzeef voor voedingsindustrie, poedercoatenPoedercoaten van zware onderdelen, Pui voor het Rijkmuseum, gepoedercoatPoedercoaten van zware onderdelen, Onderdelen van een kermisattractie, gestraald, geschoopeerd, gepoedercoat in 3 lagen incl. blanke lakPoedercoaten van zware onderdelen, Onderdelen van een kermisattractie, gestraald, geschoopeerd, gepoedercoat in 3 lagen incl. blanke lakPoedercoaten van zware onderdelen, Chassis tractor, diktes van de materialen aan het chassis variëren van 3 tot 60 mm, gepoedercoatPoedercoaten van zware onderdelen, Middenstuk spreader, gewicht van 6 ton diktes variëren van 2 tot 70 mm, gepoedercoatPoedercoaten van zware onderdelen, Trapbomen, 14 meter lang. Deze zijn gestraald, geschoopeerd, afgekit en in 2 lagen gepoedercoatPoedercoaten van zware onderdelen, Dieplader, lengte van 14 meter, gepoedercoatPoedercoaten van zware onderdelen, Spuitarmen, agrarische sector, gepoedercoatPoedercoaten van zware onderdelen, Chassis ertendorser, gepoedercoatPoedercoaten van zware onderdelen, Diverse middenstukken van spreaders zijn gepoedercoat waaronder deze met een maxium gewicht van 5 tonPoedercoaten van zware onderdelen, Nieuwe AGV voorzien van een 3 laags poedercoating