Poedercoaten van tanks en silo's

Hoe behandelen wij tanks en silo's

We starten met het reinigen van de tank. Deze wordt geheel zuiver gestraald, zowel inwendig als uitwending.

Daarna wordt de buitenkant geschoopeerd, en vervolgens voorzien van een 2 lagen poedercoating. Deze methode wordt ook wel een ‘duplex-systeem’ genoemd.

Nadat de tank of silo gepoedercoat is, wordt met de klant besproken wat voor een soort laksysteem in de tank het beste kan worden toegepast. Dit is erg belangrijk omdat de lak goed bestand moet zijn tegen de stof wordt opgeslagen of vervoerd in de desbetreffende tank.

Op deze pagina ziet u verschillende foto's van tanks die door ons behandeld zijn. 

Wist u ook dat alle stalen Kurstjens tanks & chassis bij ons zijn behandeld?!

Poedercoaten van tanks, mestcontainer gepoedercoat, 2 laags systeemPoedercoaten van tanks, Mesttank klaar voor inwendige behandeling, gepoedercoatPoedercoaten van tanks, Opleggertank compleet opgebouwdPoedercoaten van tanks, Mesttank gepoedercoat (nog niet uitgehard)Poedercoaten van tanks, Mesttank gepoedercoat (uitgehard)Poedercoaten van tanks, Mesttank afgeplakt voor inwendige behandelingPoedercoaten van tanks, Inwendig spuitenPoedercoaten van tanks, Mesttank, 36m3 lengte van 10 meter, gepoedercoatPoedercoaten van tanks, Decompressietank, uitwendig gepoedercoat, inwendig gespotenPoedercoaten van tanks, Waterbassin, gestraald, geschoopeerd, en in 2 lagen gepoedercoat. 3,35m breed 3m hoog en 5,3m lang