Poedercoaten van stalen trappen en hekwerk

2 laags systeem voor de beste kwaliteit

Het poedercoaten van stalen trappen of hekwerk kan op verschillende manieren. Bij Straal- en Conserveringsbedrijf Meulendijks Helmond B.V. hanteren/adviseren we meestal een 2 laags poedercoat systeem, ook bij stalen trappen of hekwerk dat een binnen toepassing heeft. Wij stralen alles voor het poedercoaten om de kwaliteit van de behandeling te garanderen en te waarborgen.

Bij een 1 laags poedercoat systeem wordt geen epoxy primer onder de polyester gespoten en dit is juist de meest essentiële laag. Deze wordt vervangen door enkel de toplaag. Ook voor sierhekwerk kunt u bij ons terecht.  

Poedercoaten van stalen trappen en hekwerk, Verzinkte trap gepoedercoatPoedercoaten van stalen trappen en hekwerk, Verzinkte trap gepoedercoatPoedercoaten van stalen trappen en hekwerk, Grote partijen hekwerk, snelle levertijd, gepoedercoatPoedercoaten van stalen trappen en hekwerk, Grote wenteltrap, gepoedercoatPoedercoaten van stalen trappen en hekwerk, Loopbrug betonstortmachine, gepoedercoatPoedercoaten van stalen trappen en hekwerk, Trapleuningen gepoedercoatPoedercoaten van stalen trappen en hekwerk, Loopbrug delen gepoedercoatPoedercoaten van stalen trappen en hekwerk, Hekwerk gepoedercoat in 3 lagenbestaand uit een epoxieprimerlaag, een polyurethaanlaag en een antigraffiti finish