Poedercoaten van hekwerk

2 laags systeem voor de beste kwaliteit

Het poedercoaten van hekwerk kan op verschillende manieren. Bij Straal- en Conserveringsbedrijf Meulendijks Helmond B.V. hanteren we altijd een 2 laags poedercoat systeem, ook bij hekwerk dat een binnen toepassing heeft. Wij stralen alles voor het poedercoaten om de kwaliteit van de behandeling te garanderen en te waarborgen.

Bij een 1 laags poedercoat systeem wordt geen epoxy primer onder de polyester gespoten en dit is juist de meest essentiële laag. Deze wordt vervangen door een epoxy-polyester poeder. Deze poeders verliezen in de praktijk vlug hun glans en de corrosie weerstand is nihil.

Dus ook voor het poedercoaten van uw hekwerk, poort, brievenbus of sierhekwerk kunt u bij ons terecht.  

Poedercoaten van hekwerk, Verzinkte trap gepoedercoatPoedercoaten van hekwerk, Verzinkte trap gepoedercoatPoedercoaten van hekwerk, Grote partijen hekwerk, snelle levertijd, gepoedercoatPoedercoaten van hekwerk, Grote wenteltrap, gepoedercoatPoedercoaten van hekwerk, Loopbrug betonstortmachine, gepoedercoatPoedercoaten van hekwerk, Trapleuningen gepoedercoatPoedercoaten van hekwerk, Loopbrug delen gepoedercoatPoedercoaten van hekwerk, Hekwerk gepoedercoat in 3 lagenbestaand uit een epoxieprimerlaag, een polyurethaanlaag en een antigraffiti finish