Duplex systeem


Vragen? Mail ons

Bescherm uw metalen constructies optimaal met een duplex systeem en zorg voor een langere levensduur van uw materiaal. Bescherm bijvoorbeeld uw machines, spiltrappen, hekken en overige constructies tegen corrosie en extreme weersomstandigheden en creëer een veilige en afgewerkte werkomgeving. Schakel de hulp in van Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. en zorgt er door middel van een duplex systeem voor dat uw materialen langer beschermd blijven tegen roest.

Duurzaam constructies beschermen met een duplex systeem

Wilt u er zeker van zijn dat uw constructies lang meegaan? Schakel dan onze expertise in en laat een poedercoatingsysteem aanbrengen. Doordat constructies tot wel 10 ton aangepakt kunnen worden, is vrijwel ieder voorwerp door middel van het duplex systeem te behandelen. De coating wordt op een snelle en duurzame manier aangebracht, wat resulteert in een strak en perfect afgewerkt resultaat.

Laat uw materiaal professioneel beschermen tegen externe invloeden

Of u nu stalen trappen, een mesttank of andere zware onderdelen wilt behandelen, met een duplex systeem gaat u voor een maximale slijtvastigheid. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn om uw constructies zo goed mogelijk te beschermen tegen externe invloeden? Neem dan contact met ons op. Vul ons contactformulier in of mail naar productie@stralenpoedercoaten.nl. Spreekt u liever een van onze professionals een-op-een? Kom langs onze vestiging in Helmond en laat u adviseren.

Neem contact met ons op

cptfix

Meer weten over de mogelijkheden, of heeft u vragen?
Mail ons

Velgen poedercoaten, Velg brons gepoedercoat Velgen poedercoaten, Velg champagne gepoedercoat Velgen poedercoaten, Velgen poedercoaten is in veel kleuren mogelijk Velgen poedercoaten, Velgen Hyper zilver incl. blanke lak gepoedercoat en gespoten