Natlakken van specials en tanks

Als tanks of silo's te groot zijn om ze te kunnen poedercoaten, of omdat er een speciale lak moet worden toegepast heeft Meulendijks straal- en conserveringsbedrijf ruime mogelijkheden in de vorm van verf spuiten of natlakken. Dit kan zijn omdat een tank zeewaardig moet zijn of tegen bepaalde chemicaliën moet kunnen.

De hedendaagse poeders zijn nog niet zover ontwikkeld dat ze op kunnen tegen de speciaal ontworpen laksystemen. Daarom geniet natlakken hier nog altijd de voorkeur boven poedercoaten.

Als iets zeewaardig moet zijn wordt het vaak verzinkt. Als het niet verzinkt kan worden omdat het te groot is of omdat het niet krom mag trekken kan het geschoopeerd worden of met een zinkepoxy behandeld worden. Na het verzinken wordt het oppervlak verder beschermd door deze te natlakken of poedercoaten. 

Natlakken van specials en tanks, Reclamemast +- 25 m zowel inwendig als uitwendig behandeld (gespoten) Natlakken van specials en tanks, Gespoten silo, met een doorsnee van 5 meter en een gewicht van 22 tonNatlakken van specials en tanks, Decompressietank, in- en uitwendig gespotenNatlakken van specials en tanks, Gespoten decompressietank, buitenkantNatlakken van specials en tanks, Gespoten decompressietank, binnenkantNatlakken van specials en tanks, Mesttank, inwendig gespotenNatlakken van specials en tanks, Decompressietank, inwendig in een 3 laags hittebestendig natlak systeem gespoten, uitwendig met 2 laags natlak systeem gespotenNatlakken van specials en tanks, Decompressietank, inwendig 3 laags hittebestendig natlak systeem gespoten, uitwendig met 2 laags natlak systeem gespotenNatlakken van specials en tanks, Natlakken van specials en tanks, Natlakken van specials en tanks, Natlakken van specials en tanks, Kunstwerk wordt in Eindhoven geplaatst, deze is gespoten in diverse lagen met als eindlaag een blanke lak