Notice: Undefined variable: GET in /home/meulendijk/domains/stralenpoedercoaten.nl/public_html/system/controller/site_controller.php on line 396 Notice: Undefined variable: GET in /home/meulendijk/domains/stralenpoedercoaten.nl/public_html/system/controller/site_controller.php on line 396 Coaten in Venlo - Straal- en conserveringsbedrijf Meulendijks Helmond BV

Wilt u iets laten coaten in Venlo

Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. bevindt zich in Helmond in de regio van Eindhoven, Noord Brabant, de kennisregio van Nederland. Daardoor zijn we uitstekend bereikbaar voor klanten uit Venlo en omgeving! Behalve coaten zijn we in diverse straal- en conserveringswerkzaamheden gespecialiseerd. Van kleine tot zeer grote voorwerpen, voor bedrijf en particulier. Bekijk de andere pagina's van onze website voor meer informatie en voorbeelden van ons werk. Diverse werkzaamheden zoals straal- en spuitwerk kunnen wij ook op locatie in Venlo verzorgen.

Contact

Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. bevindt zich in Helmond in de regio van Eindhoven, Noord Brabant, de kennisregio van Nederland.

Openingstijden

Maandag-Donderdag: 7:00 tot 17:00
Vrijdag: 7:00 tot 16:00
Zaterdag: op afspraak

Tijdens openingstijden bent u altijd welkom bij ons in Helmond!

Heeft u een vraag of opmerking, gebruik dan het formulier om direct contact op te nemen.

Indien u kleine bestanden wilt verzenden kunt u direct een email aan Rick Meulendijks zenden door hier te klikken. Heeft u een grote bestanden? Gebruik dan WeTransfer door hier te klikken.

Contactformulier

Route berekenen